Onze SchoolCLB

> Je CLB helpt!

Vestiging: Stationsstraat 160, 2440 Geel - Tel. 014 58 85 34 - Email: geel@clb-kempen.be

Vrij CLB Kempen begeleidt in het arrondissement Turnhout vrije, gemeentelijke en stedelijke scholen in het basisonderwijs.

Openingsuren:
Het centrum is elke werkdag open van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Elke donderdag is het centrum tot 17.30 uur geopend. Je kunt met de medewerkers ook (telefonisch) afspraken maken voor andere gespreksuren.
Het CLB sluit van 15 juli tot en met 15 augustus en tijdens de kerst- en paasvakantie (met uitzondering van twee dagen in de kerstvakantie). Tot 15 juli en vanaf 16 augustus is er permanentie voorzien. Je belt best voor een afspraak, zodat de medewerkers je vlot kunnen verder helpen.

Voor de kinderen: CLB Ch@t – DEL your problems, Take CTRL of your life

Zit je ergens mee?
Wil je iets veranderen in je leven?
Zoek je een andere studierichting?
Je wil je beter in je vel voelen, maar je kan er moeilijk over praten?

CHAT dan!

Op CLB Ch@t kan je terecht met al je kleine en grote zorgen, veilig, gratis en anoniem! Opgeleide medewerkers van het CLB staan klaar om jou een luisterend oor te bieden en samen met jou te zoeken naar een gepaste oplossing!

Hoe?

Surf op je tablet, smartphone of laptop naar www.clbchat.be

Wanneer?

Maandag, dinsdag en donderdag van 17 tot 20 u en woensdag van 14 tot 20 u, schoolvakanties niet meegerekend.
Natuurlijk blijven we ook bereikbaar op school via Smartschool, je leerkracht of leerlingenbegeleider.